Şampiyonlara VIP hizmet

Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun yıllık faaliyet programında yer alan Gençler, Büyükler Bay- Bayan Kick Boks Şampiyonası, 18- 24 Ağustos tarihleri arasında Adıyaman'da yapılacak. Şampiyonaya 22 sporcu ile katılacak olan Demir Pençe Spor Kulübü, Antalya'yı birincilik kürsüsüne çıkarmayı amaçlıyor.

16 Ağustos 2013 Cuma 12:05
Şampiyonlara VIP hizmet
Sporculara en büyük desteği ise Antalyalı işadamı Uğur Uysal verdi. VIP Gayrimenkul Yönetim Kurulu aşkanı olan Uysal, sporcular için 27 kişilik son model midibüs tahsis etti.

SPOR DOSTUNA ŞİLT 
Tüm deplasman giderlerini de karşılayan Uğur Uysal, şampiyonadan alınacak başarılara özel prim sözü de verdi. Genç sporcuların her zaman yanında olduğunu ifade eden Uysal, “Ekmeğini Antalya'dan kazanan biz işadamlarının tüm spor dallarına destek vermemiz gerektiğine inanıyorum. Ben de kendi imkanlarım doğrultusunda birkaç yıldır spora katkı koyuyorum. Verdiğimiz desteklerin de boşuna gitmediğini görüyorum" dedi. Milli Takım Antrenörü Yasin Urlu, spor dostu işadamına şilt takdim etti. 

Son Güncelleme: 16.08.2013 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.