Şampiyon Güney Sulama

Aksu’da bir aydır devam eden Kurumlar Arası Voleybol Bahar Turnuvası’nı Güney Sulama takımı kazandı. Dereceye giren takımlara ödülleri verilirken, Özel Anadolu Hastanesi de başarılı sporculara Check - Up armağan etti.

04 Nisan 2016 Pazartesi 17:51
Şampiyon Güney Sulama


Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nce düzenlenen Voleybol Bahar Turnuvası sona erdi. Sportif bir çekişme ve centilmenlik havası içinde bir ay süren turnuvada Aksu Güney Sulama takımı birinci, Aksu Esnaf ikinci, Antbirlik üçüncü, Fen Lisesi ise dördüncü oldu. Antbirlik spor salonunda yapılan final maçlarını Aksu Kaymakamı Süleyman Erdoğan ve diğer üst düzey yöneticiler birlikte izlediler.

Son maçta Aksu Esnaf’ı yenen Güney Sulama liderlik koltuğuna otururken, salonu dolduran seyirciler de her iki takım için coşkulu bir tezahüratta bulundular. Uzun süren maçın ardından. Şampiyonluğa ulaşan taraf Güney Sulama oldu.
Turnuvada ödül kazananan takımlara düzenlenen bir törenle madalyaları ve kupaları verildi. Kaymakam Süleyman Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, turnuvaya katılan bütün takımların yöneticilerini ve oyuncularını kutladı. Erdoğan, “Özellikle bu etkinliğe katılan bayan sporcularımızı kutluyorum. Turnuva boyunca büyük bir centilmenlik içinde mücadele eden sporcularımıza teşekkür ederim” dedi.



Turnuvada başarılı olanlara ödüllerini, Aksu Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Belediye Başkanı Halil Şahin, Başkan Yardımcısı Ahmet Aydoğmuş, Antbirlik Genel Müdürü Hasan Erdoğan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zeki Gök, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Erol Aytar, İlçe Tarım Müdürü Cevdet Metin tarafından verildi. Özel Anadolu Hastanesi de başarılı sporculara Check - Up armağan etti.


 

Son Güncelleme: 04.04.2016 18:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.