Şahika Ercümen, temel dalış eğitimi verecek

DÜNYA dalış rekortmeni Şahika Ercümen, yeni sporcular yetiştirmek için Polonyalı dalış rekortmeni Emilia Biala ile birlikte Kaş'ta 2'şer günlük temel dalış eğitim programı düzenliyor.

10 Temmuz 2019 Çarşamba 17:07
Şahika Ercümen, temel dalış eğitimi verecek

Suda boğulma vakalarının önüne geçebilmek adına 12 yaş üstü yüzme bilen katılımcılara yönelik temal dalış eğitimi etkinlikleri ve antrenman kampı açmayı planlayan Ercümen ve Biala, Ayvalık ve Kaş'ta eğitim verecek. Şahika Ercümen, "Üç tarafı denizle çevrili ülkemizde hala her sene onlarca boğulma vakası yaşanıyor. Bu eğitimleri, herkesin suda kendini rahat hissedebilmesi, acil bir durumda kendini kurtarabilmesi veya müdahale edebilmesi amacıyla planladık" dedi.

Program kapsamında yeni başarılı sporcular çıkmasının en büyük gayesi olduğunu sözlerine ekleyen Ercümen, "Yaz boyunca Ayvalık ve Kaş'ta eğitimlerimiz devam edecek. İki günlük eğitimlerin sonunda katılımcılara uluslararası sertifika verilecek" diye konuştu.

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) -

Son Güncelleme: 10.07.2019 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.