Sağlık için yine filede buluştular

ANTALYA İl Sağlık Müdürlüğü tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen 'Sağlık İçin Filede Buluşalım' voleybol turnuvası sona erdi. Kadınlarda Antalya Sağlıkspor, erkeklerde Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri birinci oldu.

17 Mayıs 2018 Perşembe 10:12
Sağlık için yine filede buluştular

Kepez'deki Çağlayan Lisesi Spor Salonu ile Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda yapılan 'Sağlık İçin Filede Buluşalım' voleybol turnuvasının final maçları Çok Amaçlı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Bir ay süren turnuvada kadınlarda 9, erkeklerde 11 takım mücadele etti. Çekişmeli geçen maçlar sonunda kadınlarda Antalya Sağlıkspor şampiyon oldu. Öğretmenlerden oluşan Serik Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Takımı ikinci, OFM Hastanesi de üçüncü oldu. Erkeklerde ise Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Takımı mutlu sona ulaştı. Elmalı Devlet Hastanesi ikinci, Milli Eğitim Müdürlüğü de üçüncülük aldı.

ŞAMPİYON ERKEK TAKIMINDAN KADINLARA BÜYÜK JEST
Turnuvanın ödül törenine, İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Er, Antalya Büyükşehir Belediyesi Spor İşleri Koordinatörü Necati Yıldırım, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Yusuf Günay, Kepez Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yüksel Dorul da katıldı. Turnuvada dereceye girenlere kupa ve madalyaları verilirken, en başarılı sporcular da ödüllendirildi. Erkeklerde şampiyon olan takımın sporcuları ödül almaya dereceye giremeyen kadın sporcularla birlikte geldi. Ödülü kendileri adına kadınların almasını isteyen Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetler Takımı'nın erkekleri tribünlerden büyük alkış aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.