Sağlık çalışanları sağlık için sahaya çıktı

ANTALYA'da Anadolu Hastaneler Grubu tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvasında sağlık çalışanlarından oluşan 12 takım, sağlıklı yaşam için sporun önemine dikkati çekmek için sahaya çıktı.

10 Nisan 2015 Cuma 10:41
Sağlık çalışanları sağlık için sahaya çıktı
Anadolu Hastaneler Grubu tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvası, Sporland Spor Tesisleri'nde başladı. Hastane bünyesindeki sağlık kuruluşlarında görevlilerden oluşan 12 takımın mücadelesi 8 hafta sürecek. Her hafta sonu lig usulüne göre oynanan turnuvada ilk 4 sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselecek. Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa, madalya ve çeşitli hediye verilecek.

Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Antalya Anadolu Hastaneler Grubu Genel Koordinatörü İrfan Erdoğan, Antalyaspor ve Albimo Alanyaspor başta olmak üzere birçok spor kulübüne sağlık hizmeti sunarak destek verdiklerini anlattı. Hastane bünyesinde yaklaşık 2 bin çalışanın kaynaşması ve sosyal ilişkilerin arttırılması amacıyla turnuva düzenlediklerini aktaran Dr. İrfan Erdoğan, turnuvaya katılan takımlara başarı diledi. Dr. Erdoğan, turnuvada sportif faaliyetlerin sağlıklı yaşam için önemine dikkat çekmek istediklerini söyledi.

Turnuvanın başlama vuruşunu, organizasyonunu gerçekleştiren Sağlıkspor Kulübü Genel Koordinatörü Arif Oktaroğlu ile İrfan Erdoğan yaptı. 

Son Güncelleme: 10.04.2015 14:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.