Sabır taşı çatladı

Medical Park Antalyaspor Yönetim Kurulu, ligde alınan kötü sonuçları yarın akşam (Çarşamba) saat 19.00'da masaya yatırıyor.

24 Eylül 2013 Salı 13:01
Sabır taşı çatladı
Gültekin Gencer başkanlığındaki yönetim kurulu, saat 18.00'de tam kadro halinde takımın Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki antrenmanını izleyecek. Ardından toplantıya geçecek olan yönetim kurulu üyeleri, saat 20.00'de de teknik direktör Samet Aybaba ile yemek yiyecek. Aybaba'dan takımdaki sorunlarla ilgili detaylı rapor alacak olan yönetim kurulu, bu rapor doğrultusunda önümüzdeki haftalarda alınacak sonuçlara göre yaptırım politikası uygulayacak.

SONUÇLAR SÜRPRİZ OLMAYACAK
Bu hafta oynanacak Beşiktaş ve ardından deplasmandaki Çaykur Rizespor maçlarından arzu edilen sonuçların alınmaması halinde bazı futbolcuların sürpriz olmayan bir sonuçla karşılaşabileceğini belirten Başkan Gencer, “Artık yönetim kurulunun sabır taşı çatlamıştır. Futbolcuların kredileri de bitiyor. Yönetim kurulu olarak üzerimize düşeni yapmamıza rağmen, oyuncu grubunun üzerine düşeni yapmaması halinde milli takım maçları için verilen arada kadro dışılar dahil her türlü ağır cezalara hazır olmaları gerekiyor" dedi.

RİZE MAÇINDAN SONRA GEREKEN YAPILACAK
“Hiç kimse iyi niyetimizi suistimal edemez. Ligde rakiplerimiz eşit şartlarda, hatta ekonomik anlamda bizden gerideyken aldığımız sonuçları içimize sindirmemiz mümkün değil" diyen Başkan Gencer, şöyle konuştu: “Rize maçından sonra yönetim olarak futbolcularla ilgili yapılması gereken ne varsa bunlar olacaktır. Herkesten önümüzdeki 2 maçta kendilerini affettirmelerini bekliyoruz." Başkan Gencer, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı arayarak geçmiş olsun dileğinde bulunduğunu söyleyerek, önümüzdeki Beşiktaş maçında tüm tedbirlerin alınacağı yönünde kendisine bilgi verdiğini de sözlerine ekledi. 

Son Güncelleme: 24.09.2013 13:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.