Runatolia için geri sayım başladı

BU yıl 13'üncüsü düzenlenen Uluslararası Runatolia Antalya Maratonu, 4 Mart Pazar günü koşulacak.

26 Ocak 2018 Cuma 12:33
Runatolia için geri sayım başladı

İlk kez Runtalya Maratonu adı ile 2006 yılında Türk turizminde farklılık yaratmak ve kış turizmine katkı sağlamak amacı ile yapılan koşunun bu yıl 13'üncüsü düzenleniyor. Etkinlik, profesyonel koşuculara hitap ettiği kadar, koşu deneyimi az olan amatör sporcuları da bir araya getiriyor. Her yıl mart ayında düzenlenen Runatolia, spor ve tatili birleştirmesi, tırmanışsız düz parkuru, güzergâh üzerindeki şehir güzellikleri, tarihi ve Antalya'nın dünyaca ünlü sahilini kapsaması açısından Türkiye'nin ilgi gören koşularından biri.

Sosyal medya üzerinden etkinliğe katılım çağrısı başlatan organizasyon komitesi, ilginin yüksek olacağını söylüyor. Runatolia'ya farklı sivil toplum kuruluşları ile turizmciler de destek veriyor. Bu yıl koşu, Atatürk Kültür Parkı Cam Piramit önünden start alacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.