Puan yemini

Sabahki idmanda oyuncularıyla bir süre görüşen Aybaba, “Koşun, mücadele edin, takım oyunu oynayın ve zorlukları paylaşın, kaybetmezsiniz" uyarısında bulundu.

09 Eylül 2013 Pazartesi 13:06
Puan yemini
MEDİCAL Park Antalyaspor, 13 Eylül'de İstanbul'da oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına dün sabah yaptığı hafif idmanla başladı. Teknik Direktör Samet Aybaba antrenman öncesi oyuncularıyla yaptığı sohbet toplantısında, Galatasaray maçının stratejisini belirledi. Aybaba, rakipten çekinmediklerini bir kez daha vurgularken şöyle dedi:

ZOR ANLARI PAYLAŞIN
“Koşacaksın, mücadele edeceksin, takım oyunu oynayacak, zor anları paylaşacaksınız. İşte o zaman hem rakibin oyununu bozarsınız hem de kaybetmezsiniz. Bunu yapmak için sizden duble performans bekliyorum. Her biriniz kaliteli ve yetenekli oyuncularsınız. Sizlere güveniyor ve inanıyorum. Arenada bireysel yeteneklerinizi takım oyununa dönüştürün hem siz hem Antalyaspor kazansın."

Galatasaray maçı hazırlıklarını yarın (Salı) yapacağı tek idmanla sürdürecek olan Antalyaspor, çarşamba günü İstanbul'a uçacak. Hazırlıklarını İstanbul'da sürdürecek olan kırmızı beyazlı takım, Limak Oteli'nde kamp yapacak. Antalyaspor'da, 5'nci hafta yine deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının programı daha sonra açıklanacak. 

Son Güncelleme: 09.09.2013 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.