Prim ikiye katlandı

Antalyaspor'un Beşiktaş galibiyeti, başkan ve yöneticileri harekete geçirdi.

01 Ekim 2013 Salı 12:25
Prim ikiye katlandı
Beşiktaş maçından sonra soyunma odasına inen Başkan Gültekin Gencer ve yöneticiler, bundan böyle alınacak her galibiyete 9 bin yerine 18 bin TL ödeneceği müjdesini verdi. Yayıncı kuruluşa röportaj veren Emre Güngör de başkanın bu jestini canlı yayında dile getirirken büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi.

BU SEZON TERSİ OLACAK
Başkan Gencer, bu galibiyetin büyük anlam taşıdığına dikkat çekerek şöyle dedi: “Biz daha önce de söyledik. Bizi eleştirenler oldu. Hepsine saygı duyduk. Ancak yeni oyuncu ve yeni hocamızla biraz zamana ihtiyacımız olduğunu her fırsatta dile getirdik. Geçen sezonun ilk devresinde çok iyi giden bir takım vardı, sezonun ikinci devresinde de puan kaybeden bir kimliğe bürünmüştük. Bu sezon tersi olacak. Belki kötü başlangıç yaptık ama sezonu çok iyi yerde bitireceğimize inanıyorum." 

Son Güncelleme: 01.10.2013 12:50
Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşAntalyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.