Polis Gücü, Emniyet Müdürü'nü ziyaret etti

ANTALYA Polis Spor Gücü Kulübü'nün antrenör ve sporcuları, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul'u makamında ziyaret etti.

28 Eylül 2016 Çarşamba 15:00
Polis Gücü, Emniyet Müdürü'nü ziyaret etti
Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, bu yıl düzenlenen çeşitli spor müsabakalarında dereceye giren Antalya Polis Spor Gücü Kulübü sporcu ve antrenörlerini kabul etti. Ziyarette, antrenörler Yasin Urlu, Luidmila Sert, Ahmet Şengül ile sporcular Sultan Ünal, Nilgün Sarıoğlu, Nilay Ak, Dilara Teslime Bardakçı hazır bulundu. Sporcular, desteklerinden dolayı teşekkür ettikleri Emniyet Müdürü Cemil Tonbul'a madalyalarını takdim etti.

Emniyet Müdürü Tonbul, sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti. Sporun, evrensel kültürün bir parçası olduğunu, dünyada dili, ırkı, dini farklı insanları birleştiren önemli bir araç olduğuna dikkati çeken Tonbul, "Gençlerin sağlıklı, kendine güvenen, kararlı bireyler olarak toplumda yerlerini almalarından büyük mutluluk duyuyoruz" dedi. Polis Spor Gücü takımının tüm sporcularını milli takımda görmek istediğini belirten Tonbul, sporcu ve antrenörlere plaket verdi.

Antalya Polis Spor Gücü Kulübü, emniyet teşkilatı mensupları ile yardıma muhtaç, spor imkânı bulamayan gençlere, 17 branşta spor yapma imkanı sunuyor. Kulüp, başarılı sporcular yetiştirmenin yanı sıra sporla gençleri bir araya getirmek, tanışıp kaynaşmalarını sağlamak ve kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını amaçlıyor.

Son Güncelleme: 28.09.2016 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.