Paşanın Melekleri için şampiyonluk maçı

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nin lideri Muratpaşa Belediyespor, ligin kader maçında yarın Kastamonu Belediyespor’la karşılayacak. Paşanın Melekleri, deplasmanda oynanacak maçı kazanıp şampiyonluk kupasının bir ucundan kaldırmayı hedefliyor.

23 Şubat 2018 Cuma 11:40
Paşanın Melekleri için şampiyonluk maçı

Gecen hafta evinde farklı galip geldiği Osmangazi Belediyespor maçıyla yeni bir galibiyetler serisine ‘Merhaba’ diyen Paşanın Melekleri, ligin düğümünü bu hafta çözmek için Kastamonu Belediyespor karşısına çıkıyor.

31 puanlı lig lideri ve 3 maç eksiğiyle 23 puana sahip lig üçüncüsünün maçı Cumartesi saat 15.00’de Kastamonu Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşmayı Mehtap Şimşek ve Pınar Ünlü hakem ikilisi yönetecek.  

Paşanın Meleklerinde şampiyonluğu doğrudan ilgilendiren maç öncesi sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Antrenör Birol Ünsal, zorlu karşılaşma öncesi yaptığı açıklamada “Bu maçı şampiyonluk maçı olarak değerlendiriyoruz. Her ne kadar puan olarak avantajlı durumda olsak da bu maçı kazanmak dışında başka bir planımız yok. Şampiyonluk yolunda bu en önemli virajı alıp bir anlamda şampiyonluğu garantilemek istiyoruz” diye konuştu.  

Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımına bu zorlu maçta Kulüp Yönetici Yener Altıntaş da eşlik ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.