Paşa'nın Melekleri zirveye demir attı

KADINLAR Hentbol Süper Ligi'nde 7 hafta sonunda 14 puanla zirvede bulunan Paşa'nın Melekleri, pazar günü oynayacağı Yenimahalle Belediyespor maçı için hazırlıklara ara vermeden başladı.

14 Kasım 2017 Salı 10:14
Paşa'nın Melekleri zirveye demir attı

Hafta sonu İzmir deplasmanında Büyükşehir Belediyespor'u 33- 28 skorla mağlup eden Paşa'nın Melekleri, 7 maç sonunda toplandığı 14 puanla ligin zirvesine demir attı. Ligde en yakın rakibinin 3 puan önünde namağlup lider bulunan Melekler, pazar günü Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda, Yenimahalle Belediyespor'la karşılayacak.

Zorlu karşılaşma için hazırlıklarına ara vermeden başlayan Paşa'nın Melekleri'nde antrenör Birol Ünsal, takım için her şeyin şu an yolunda gittiğini söyledi. Ancak ligin uzun bir maraton olduğunun altını çizen Ünsal, "Her maçı kendi içinde değerlendiriyoruz. Bu hafta oynayacağız maç çok önemli. Yenimahalle Belediyesi ile yıllardır sportif anlamda büyük bir rekabet içerisindeyiz. Her zaman olduğu gibi centilmenlik sınırları içinde kalarak kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.