Paşa'nın Melekleri'nde tek hedef galibiyet

KADINLAR Hentbol Süper Ligi'nin namağlup lideri Muratpaşa Belediyespor bu hafta sahasında Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübünü ağırlayacak. Karşılaşma, 19 Kasım Pazar günü saat 15.00'de Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda oynanacak.

17 Kasım 2017 Cuma 11:03
Paşa'nın Melekleri'nde tek hedef galibiyet

İlk 7 haftanın geride kaldığı Süper Lig'de 7'de 7 yapan ve 14 puanla liderlik koltuğuna oturan Paşanın Paşa'nın Melekleri, bu hafta; sahasında ligin güçlü ekiplerinden Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübünü ağırlayacak. 19 Kasım Pazar günü saat 15.00'de Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda oynanacak İzmir bölgesinden Sibel Erdoğan ve Sema Türkan hakem ikilisi yönetecek.

Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Birol Ünsal, "Ligde yolumuza namağlup devam eden tek takımız ve bu sebeple rakiplerimiz bize karşı ayrı bir motivasyonla sahaya çıkıyor. Ama ben tüm oyuncularıma güveniyorum. Yenimahalle Belediyesi güçlü bir takım olabilir. Fakat biz Muratpaşa Belediyesi'ne yakışır şekilde, en iyi oyunumuzu sahaya yansıtarak galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.