Paşa'nın Genç Melekleri lider

 MURATPAŞA Belediyespor'un 'Genç Melekleri', Kadınlar Hentbol Süper Gençler Ligi 3'üncü bölüm ilk maçında şampiyonlukta en büyük rakibi Eskişehir Şehir Kolejini 41-34 mağlup ederek lider oldu.

05 Mayıs 2018 Cumartesi 12:14
Paşa'nın Genç Melekleri lider

Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde 23.6 yaş ortalamasıyla şampiyonluğu göğüsleyen Muratpaşa Belediyespor, 16 - 18 yaş arası sporcularının mücadele ettiği Süper Gençler Ligi'nde de fırtına gibi esiyor. Bursa'da devam eden 3'üncü bölüm maçlarında Paşanın Genç Melekleri şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi Eskişehir Şehir Koleji'yle karşı karşıya geldi. Ligin 2 namağlup takımının mücadelesinden Melekler, 41-34 galip ayrıldı. Muratpaşa Belediyespor Süper Gençler Ligi 3'üncü bölüm ikinci maçında ise Anadolu Üniversitesi'yle karşı karşıya geldi. Paşanın Genç Melekleri, bu karşılaşmayı da 47 - 25 kazandı.

Süper Lig'de yer alan kulüplerin altyapısına önem vermelerini sağlamak, hentbolun altyapısını geliştirmek, sporcu sayısını çoğaltmak amacıyla düzenlenen Kadınlar Süper Gençler Ligi'nde tüm maçlarını kazanarak puanını 20'ye yükselten Genç Melekler, ligin bitimine 2 maç kala liderlik koltuğuna oturdu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.