Paşa Ankara'yı düşünüyor

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, deplasmanda yendikleri Bursa Gücü Gençlikspor'un zayıf bir rakip olduğunu söyledi. Pazar günü deplasmanda Ankara 1910 Spor ile karşılaşacaklarını kaydeden Ünsal, "Ankara'ya kazanmak için gideceğiz" dedi.

31 Ekim 2014 Cuma 10:33
Paşa Ankara'yı düşünüyor
Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nin 4'üncü haftasında Muratpaşa Belediyespor, geçen hafta deplasmanda oynadığı Bursa Gücü Gençlikspor'u 14-35 yenerek, ligde 3 galibiyet, 1 de mağlubiyet elde etti. Paşa'nın Melekleri', 6 puanla 2'nci sıradaki yerini korudu. Muratpaşa Belediyespor 5'inci hafta maçında da pazar günü Ankara 1910 Spor'la deplasmanda oynayacak. Muratpaşa Belediyespor Anterönörü Birol Ünsal, Bursa Gücü Gençlikspor maçında takımdaki genç ve daha az forma şansı bulan oyuncularla sahaya çıktıklarını anlattı. Bursa Gücü Gençlikspor'un zayıf bir rakip olduğunu belirten Ünsal, maçı kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Ünsal deplasmanda karşılaşacakları Ankara 1910 Spor'un zor bir rakip olduğunu kaydetti. Deplasman maçının önemini vurgulayan Ünsal, "Ankaraya kazanmak için gidecegiz" dedi.
 

Son Güncelleme: 31.10.2014 10:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.