Okullar Ligi’nde ilk yarı sona erdi

Her yıl büyük heyecana sahne olan Büyükşehir Belediyesi Okullar Ligi’nde ilk yarı sona erdi. Bu yıl 4 bin öğrencinin katılımıyla rekor kıran ligin ilk yarısında 273 müsabaka yapıldı.

26 Ocak 2017 Perşembe 11:58
Okullar Ligi’nde ilk yarı sona erdi
Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan Okullar Ligi’nde ilk yarı müsabakaları tamamlandı. Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez, Aksu ve Döşemealtı ilçelerindeki 120 okul, 235 takımdan yaklaşık 4 bin öğrencinin katıldığı lig, büyük çekişmeye sahne oldu. Bu yıl 3’ncüsü gerçekleşen ligin ilk yarısında gençler, futbol, basketbol, voleybol ve hentbol branşlarında 273 müsabakada ter döktü.

CENTİLMENCE MAÇLAR
Öğrencilerin spora olan ilgi ve yeteneklerini desteklemek, boş zamanlarını daha etkin kullanmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen ligin ilk yarısında futbolda 119, basketbolda 44, voleybolda 65, hentbolda 45 karşılaşma yapıldı. Dostluk ve centilmenliğin hiç eksik olmadığı maçlarda öğrencileri, aileleri ve arkadaşları da yalnız bırakmayarak, heyecana ortak oldu.



SERVİS VE GIDA TAKVİYESİ
Büyükşehir Belediyesi, okullara ücretsiz servis desteği de sağladı. Okullarından alınan öğrenciler karşılaşmaların yapıldığı Park Antalya Spor Tesisleri’ne servislerle taşındı. Ligde mücadele eden öğrencilere spor malzemesi yardımı yapılırken, gıda ve su ihtiyaçları karşılandı. Akdeniz Şifa Hastanesi de sağlık desteği verdi. Organizasyon süresince sağlık ve güvenlik açısından herhangi bir sorun yaşanmadı.

MÜDÜR'DEN KUTLAMA
Özel Anadolu Hastanesi Anadolu Sağlık Meslek Koleji’nin iki öğrencisi Okul Sporları karşılaşmalarında güreşte 3’üncü oldu. Aksu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Zeki Gök, sosyal medyadaki hesabında, 17-18 yaş grubundaki Gençler A’da, 60 kiloda Mustafa Borucu’nun üçüncü olduğunu belirtti. 15-16 yaş grubundaki Gençler B’de ise Fatih Samet Ogan 85 kiloda 3’üncülüğü elde etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Zeki Gök, her iki öğrenciyi de başarılarından dolayı kutladı. Müdür Zeki Gök, Aksu Anadolu Lisesi öğrencilerinin de Kızlar B ve Erkekler B kategorilerinde voleybolda üçüncü olduklarını kaydederek, bu takımların oyuncularını da tebrik etti.

Son Güncelleme: 26.01.2017 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.