Oklar 12'den vuracak

Uluslararası Okçuluk Federasyonu (FITA) tarafından düzenlenen Okçuluk Dünya Şampiyonası, Belek'te başlıyor.

23 Eylül 2013 Pazartesi 14:32
Oklar 12'den vuracak
Belek Papillon Otel sahasında gerçekleşecek şampiyonaya, 77 ülkeden 648 sporcu katılacak. Şampiyonanın finali 5-6 Ekim tarihinde Belek BeachPort'da (Halk Plajı) yapılacak. 100. Yıl Okçuluk Tesisleri'nde kamp hazırlıklarını sürdüren milli sporcuların antrenörlüğünü, Göktuğ Ergin ve Alper Aytaçoğlu yapıyor.

Olimpik Yay ve Makaralı Yay olmak üzere iki branşta gerçekleşecek yarışmaya Türkiye'den 12 sporcu katılacak. Olimpik Yaylı Bayan branşında Begül Löklüoğlu, Aybüke Aytunç, Begünhan Elif uysal, Olimpik Yaylı Erkek, Cevdet Dinçer Demirol, Fatih Bozlar, Kerem Kırsever, Makaralı Yay Bayan, Ecem Cansu Coşkun, Vildan Şenocak, Gizem Kocaman, Makaralı Yay Erkek, Barış Tan Doğan, Demir Elmaağaçlı, Evren Çağıran yarışacak. Antalya Okçuluk İl Temsilcisi Behiç Löklüoğlu, takım ve bireysel olarak şampiyonaya hazır olduklarını, Türkiye ve Antalya adına üstün başarı sağlayacaklarını kaydetti. 

Son Güncelleme: 23.09.2013 14:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.