Okçulukta takım atışlarında olimpiyat kotası alamadık

ANTALYA'da düzenlenen Okçuluk Dünya Kupası 3. Ayak Müsabakaları'nda takım olarak olimpiyat kotası alamadık.

16 Haziran 2016 Perşembe 16:42
Okçulukta takım atışlarında olimpiyat kotası alamadık

 Dün yapılan klasik yay atışlarında Bayan takımı 7'nci olurken, 16'ncı sıradaki erkek takımı da olimpiyat kotası için yarışmaya hak kazandı. Bugün öğle saatlerinde yapılan kota yarışlarında klasik yay erkeklerde Hindistan, klasik yay bayanlarda ise Kazakistan'a üstünlük sağlayamayan ay yıldızlı milliler, takım halinde olimpiyat kotası alamadı. 


Ancak İngiltere'de yapılan Avrupa Okçuluk Şampiyonası'nda klasik bayanlarda Yasemin Ecem Anagöz ile klasik erkeklerde Mete Gazoz ferdi kota aldıkları için Rio Olimpiyatları'nda ülkemizi temsil edecek. 

Okçuluk Dünya Kupası 3. Ayak Müsabakaları'nda cumartesi günü, Konyaaltı Plajı Beach Park 1 Nolu Plaj'da makaralı yay erkek takımından Samet Can Yakalı ile Evren Çağıran birbiriyle birincilik için yarışacak. Bayanlarda ise makaralı yayda Yeşim Bostan üçüncülük mücadelesi verecek.

Son Güncelleme: 16.06.2016 16:43
Anahtar Kelimeler:
Antalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.