Mutlu'dan tarihi başarı

National Golf Club oyuncularından Mutlu Güner, Slovakya'ya da yapılan şampiyonada ikincilik kupasını kazanarak golf camiasına büyük sevinç yaşattı.

15 Ağustos 2013 Perşembe 13:20
Mutlu'dan tarihi başarı
Türkiye'de bir ilke imza atan ve ilk kez bir golf kulübü olarak Avrupa'da dereyece giren National Club yetkilileri, daha büyük başarılara koşacaklarını ifade etti. Slovakya'da dünyanın dört bir yanından yüzlerce sporcu arasından 2'nci olan Mutlu Güner, başarısındaki en büyük faktörün antrenörü Bekir Karaya ile kendisine sponsorluk yapan Bülent Göktuna olduğunu söyledi.

Başarılı golfcü Mutlu Güner, ayrıca kendisine ve takım arkadaşlarına ekipman ve lojistik destek sağlayan Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na teşekkür etti. 17 yaşındaki milli sporcu Mutlu Güner, daha önce de Türkiye Gençler Şampiyonası'na katılmış ve 18 yaş altıda Türkiye'nin en iyi golfçüsü seçilmişti. Mutlu Güner bu başarılarından dolayı 8- 13 Eylül tarihleri arasında İngiltere'de yapılacak Kraliyet Kupası'nda ülkemizi temsil edecek. 

Son Güncelleme: 15.08.2013 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.