"Mükemmel futbol beklemesinler"

ANTALYASPOR Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, "İnsanlar bu saatten sonra mükemmele yakın futbol beklemesinler. Her maçımız sadece sonuç almak için olacak. Zaman zaman iyi futbol oynadığımız dakikalar, maçlar olabilir ama şu bir gerçek iyi futbola kimse puan vermiyor" dedi.

14 Nisan 2015 Salı 12:33
Antalyaspor sahasında oynayacağı Giresunspor maçı hazırlıklarına başladı. Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Yusuf Şimşek yönetiminde antrenman yapan kırmızı beyazlı takımda futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Antrenman sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Yusuf Şimşek, Denizlispor karşısında zor maçı tecrübeyle kazandıklarını söyledi. Takımda sürekli rotasyon yaptığını ve her futbolcuyu hazır tutmak zorunda olduğunu dile getiren Şimşek, uzun bir aradan sonra defansta forma şansı bulan Joseph Boum ile bu sezon ilk defa kaleyi koruyan Ozan'ın performansını beğendiğini dile getirdi. Şimşek, Giresunspor karşılaşmasında da takımda rotasyon yapabileceğini kaydetti.

Giresunspor maçı hazırlıklarına başladıklarını aktaran Şimşek, "Her maça ayrı bir final maçı olarak bakacağız. Giresunspor maçı zor bir maç olacak. Kazanıp seri yakalamak istiyoruz" dedi. Ligde kalan haftaları değerlendiren Şimşek, Antalyaspor'un ligi ikinci sırada bitireceğine inandığını belirtti. Play off müsabakalarına kalmayı düşünmediklerini aktaran Şimşek, "Hedefimiz ikinci olmak. Bu saatten sonra alacağımız üç puanların bizi hedefe götüreceğine inanıyorum" dedi. Şimşek konuşmasını şöyle sürdürdü:

"İnsanlar bu saatten sonra mükemmele yakın futbol beklemesinler. Bundan sonra her maçımız sadece sonuç almak için olacak. Zaman zaman iyi futbol oynadığımız dakikalar, maçlar olabilir. Ama şu bir gerçek iyi futbola kimse puan vermiyor. Eleştirilere sonuna kadar açığız, bizden mükemmel futbol beklemesinler sadece sonuç oyunu oynayacağız. Bizi sevmeyebilirler. Antalyaspor için çalışıyoruz. Ben de Antalya'nın çocuğuyum. Kimseye küfür etmedim ama yüzüme karşı edilirse ben de aynısını yaparım. Kalan haftalarda da bu futbolcu arkadaşlarımla oynayacağız. Biz burada bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Maç bittikten sonra istedikleri kadar eleştiri yapabilirler, bana tepki gösterebilirler. Onlar bana nasıl hareket ettiyse bilsinler ki, bende aynı şekilde hareket ederim." 

Son Güncelleme: 14.04.2015 14:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.