'Muay thai'ye yoğun ilgi

ANTALYA Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 'Bu Yaz Mutlaka Spora Başlamalısın' sloganıyla 5-18 yaş kategorisinde 31 branşta eğitim veren il spor merkezlerindeki muay thai kursu yoğun ilgi görüyor.

19 Temmuz 2016 Salı 11:16
'Muay thai'ye yoğun ilgi
 Hafta içi ve hafta Atatürk Spor Salonu başta olmak üzere diğer kentteki diğer spor salonlarında muay thai antrenörleri tarafından kursiyerlere uygulamalı eğitim veriliyor. Çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimine de katkı sağlamak amacıyla 31 branşta kurs açtıklarını belirten Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, 'Bu Yaz Mutlaka Spora Başlamalısın' sloganıyla il ve ilçelerde açtıkları kurslara 19 bin 360 öğrencinin katıldığını, sayının daha da artacağını kaydetti.

Son Güncelleme: 19.07.2016 11:17
Anahtar Kelimeler:
Antalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.