Milli sporcu Erkış'tan Başkan Gökce'ye ziyaret

MİLLİ sporcu Seren Erkış, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce'yi ziyaret etti.

02 Temmuz 2016 Cumartesi 11:15
Milli sporcu Erkış'tan Başkan Gökce'ye ziyaret
 Ukrayna'nın Lviv kentinde düzenlenen Avrupa Wushu Şampiyonası'nda artı 75 kilo büyük kadınlarda Avrupa üçüncüsü olan milli sporcu Seren Erkış, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce'yi ziyaret etti. Korkuteli Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Kolan ve kickboks ve wushu antrenörü Şükrü Haksız'ın eşlik ettiği Seren Erkış, önümüzdeki dönemlerde daha büyük başarılara imza atmak istediğini söyledi.



12- 15 Mayıs 2016 tarihleri arasında Lviv'de yapılan Avrupa Wushu Şampiyonası'nda Avrupa 3'üncüsü olduğunu aktaran Erkış, başta ailesi olmak üzere kendisine destek verenlere teşekkür etti.



Erkış ve diğer sporcuların elde ettiği başarılardan dolayı mutluluk duyduklarını kaydeden Belediye Başkanı Hasan Gökce, kurum olarak imkanlar doğrultusunda sporculara destek olmaya çalıştıklarını söyledi. Erkış'ın kickboks ve wushuda Türkiye ve dünya çapında başarılar elde ettiğini vurgulayan Başkan Gökce, tüm sporcularla gurur duyduklarını aktardı.

Son Güncelleme: 02.07.2016 11:16
Anahtar Kelimeler:
Antalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.