Mehmet Selvi yeniden başkan

Aksu Belediye Spor Kulübü genel kurulunu gerçekleştirdi, mevcut başkan Mehmet Selvi yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

29 Mayıs 2017 Pazartesi 12:55
Mehmet Selvi yeniden başkan
Aksu Belediyespor’un genel kurulu, kulüp binasında yapıldı. Genel kurula, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun, AK Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin ve meclis üyelerinin de yer aldığı genel kurulda Mehmet Selvi, “Aksu Belediyespor Kulübü olarak ilçemizde güreş, futbol, halk oyunları branşlarında hizmet veriyoruz. Futbolda 115 lisanslı, 80 spor okulu etkinliğine katılan sporcularımız var. Güreş branşında 80, halk oyunlarında 140 olmak üzere yaklaşık 500 öğrencimize spor eğitimi vermekteyiz. Tüm etkinliklerimizde bize destek olan Aksu Belediye Başkanımız Halil Şahin’e, AK Parti İlçe Başkanımız Durmuş Kaan Şahin’e, belediye başkan yardımcılarımıza, Kültür müdürümüze, belediye personelimize, STK’larımıza ve yönetim kuruluma teşekkür ediyorum” dedi.



DESTEK OLMAYA DEVAM
Tabelası bile olmayan bir kulübün 3 yılda dünya çapında madalyalar almasının büyük başarı olduğunu ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin de, öncelikle bir Aksulu olarak her zaman kulübe destek olacağını açıkladı. Genel kurulun hayırlı olması temennisinde bulunan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ise “Spor kulübümüzde başarılı sporcular yetiştirmek kadar çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan spor sayesinde uzak tutmaya çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için Belediye olarak elimizden gelen desteği sağladık, bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi.



Mehmet Selvi başkanlığındaki yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor:
Yönetim Kurulu: Mehmet Selvi, Arif Tatar, Musa Burunsuz, Filiz Elmas, Faruk Caner.
Yedekler: Cihangir Yılmaz, Mevlüt Çırpan, Tahir Argın, Hatice Gönül, Ömer Faruk Erbay.
Denetim Kurulu: Hüseyin Kuzay, Süleyman Şengülen, İsmet Kara.
Yedekler: Mustafa Pınar, Veli Gökçen, Ahmet Koca.
 

Son Güncelleme: 29.05.2017 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.