Mehmet Sedef şoku

Teknik Direktör Aybaba, tecrübeli oyuncuyu kafileye dahil edeceklerini, tedavisinin İstanbul'da yapılacağını söylerken, doktor Çalım “Son kontrolü cuma sabahı yapacağızö dedi.

11 Eylül 2013 Çarşamba 14:01
Mehmet Sedef şoku
Medical Park Antalyaspor'un savunma oyuncularından Mehmet Sedef, sabahki antrenmanda top yerine zemine vurunca ayak bileğinden sakatlandı. Teknik direktör Samet Aybaba, talihsiz sakatlık yaşayan tecrübeli oyuncuyu kafileye dahil edeceklerini söylerken, Doktor Burhanettin Çalım, tedavisinin İstanbul'da devam edeceğini belirterek, “Hızlandırılmış tedavi uygulayacağız. Cuma günkü kontrolden sonra rapor vereceğizö dedi.

GÜÇLÜ RAKİPLE OYNAYACAĞIZ
Samet Aybaba, Galatasaray maçı öncesi yaptığı açıklamada, kaliteli oyunculardan oluşan güçlü kadroya sahip bir rakiple oynayacaklarını belirtti. İstanbul'a hareketten önce konuşan Aybaba şöyle dedi: “Bu maçların zorluk derecesini biliyorsunuz. Arena'da zor maç olacak. Rakibimiz çok hücum yapmayı seven bir takım görüntüsünde. Özellikle oyunun ilk 20 dakikasında çok baskılı oynuyorlar. Çok kaliteli üst düzey oyuncuları var. Biz de lige kötü başladık. Antep'te iyi, Bursa maçında vasat oyun sergiledik.ö

KEYİFLİ MAÇ OLACAK
İyi takım ve kaliteli kadroları olduğuna da dikkat çeken Aybaba, şöyle devam etti: “Biz de iyi bir takımız. Zaten oyuncularımız hem psikolojik hem de skor anlamında bir çıkış arıyor. Çok keyifli bir maç olacak diye düşünüyorum. Biz de kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ortaya bol pozisyonlu, keyifli, belki de bol gollü bir maç çıkacak diye düşünüyorum.ö

ONUR, MUSA, FORNEZZİ YOK
Antalya'daki son çalışmasını sabah yapan kırmızı beyazlı takımda Deniz Barış ve Emre Güngör gibi oyuncular düzelirken, sakatlıkları devam eden Onur Tuncer, Musa Nizam ve Saso Fornezzi İstanbul'a götürülmedi. Teknik direktör Aybaba “Galatasaray karşısına en hazır 11 ile çıkacağız. Oyunun akışına göre sistemi oluşturacağız. Çabuk ve dikkatli olacağız. Toplu hücum toplu savunmayı hatasız uygulayacağızö dedi. 

Son Güncelleme: 11.09.2013 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.