Manavgat'ta basketbol kurs kayıtları

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor Kulübü tarafından Manavgat'ta açılan basketbol kurs kayıtları devam ediyor.

07 Ekim 2016 Cuma 14:33
Manavgat'ta basketbol kurs kayıtları
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor Kulübü tarafından spor okulu kapsamında düzenlenen kış dönemi basketbol kurslarına kayıtlar devam ediyor. Namık Karamancı Fen Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda basketbol antrenörü Hasan Aşçı tarafından gerçekleştirilecek antrenmanlara katılmak isteyen öğrenciler, kayıtlarını Manavgat Anadolu Lisesi'ne yaptırabilecek. Yaz dönemi kurslarına büyük ilgi olduğunu belirten antrenör Hasan Aşçı, "Yaz döneminde basketbol kursları tamamlandı. 50 öğrencimiz başarılı bir yaz dönemi geçirdi. Kış dönemi için hazırlıklarımızı tamamladık. Kurslarımıza katılacak öğrencilerimize çift taraflı forma, şort ve çanta hediye edilecek. Basketbolu sevdirmek için desteklerimiz devam edecek" diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 07.10.2016 14:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.