Manavgat yağlı güreşlere hazırlanıyor

Manavgat'ta bu yıl 6'ncısı düzenlenecek Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri, 7 Mayıs günü yapılacak.

03 Mayıs 2017 Çarşamba 16:45
Manavgat yağlı güreşlere hazırlanıyor
Manavgat Atatürk Stadyumu'nda yapılacak olan Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri için hazırlıklar devam ediyor. Manavgat güreşlerinde 60'ı başpehlivan olmak üzere çeşitli boylarda toplam 600 pehlivan er meydanına çıkacak. Bu yıl itibariyle Manavgat Yağlı Pehlivan Güreşlerinde başpehlivanlık şampiyonluğunu kazanan güreşçi altın kemeri takmaya hak kazanacak. 3 yıl üst üste birinciliği kazanan güreşçi altın kemerin ebedi sahibi olacak. Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne 10 binin üzerinde izleyicinin gelmesi bekleniyor.
Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Türk tarih ve geleneklerinden günümüze kadar ulaşan ata sporumuz yağlı pehlivan güreşlerinin bu yıl 6'ncısını organize ediyoruz. Türkiye'nin önemli güreş organizasyonlarından olan geleneksel Manavgat Yağlı Pehlivan Güreşlerimize tüm halkımızı davet ediyoruz" dedi. 

Son Güncelleme: 03.05.2017 16:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.