Lider Serik'te Ordu hazırlığı

TFF 3. Lig 1. Grup'ta lider Serik Belediyespor, 10. haftada deplasmanda karşılaşacağı Yeni Orduspor hazırlıklarını sürdürdü.

23 Ekim 2019 Çarşamba 16:12
Lider Serik'te Ordu hazırlığı

Sahasının bakımda olmasından dolayı Regnum Carya Otel'in futbol sahasında çalışan Serik Belediyespor, hazırlıklarını Teknik Direktör Mehmet Şansal nezaretinde sürdürdü. Serik Belediyespor'da futbolcular günü tek idmanla tamamladı.

Teknik Direktör Mehmet Şansal, "Kendi evimizde oynadığımız Sultanbeyli Belediyespor'u 2-1'lik skorla yenerek 3 hafta sonra liderliği geri aldık. Şu ana kadar 9 maç oynadık. 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetimiz var. Şu anda 20 puanla lideriz. Yeni Orduspor maçı öncesi Erdi ve Kaan kırmızı kart cezalısı oldukları için kadroda yer alamayacak. Alican ve Sefa'nın hafif sakatlığı var, oynayıp oynamayacakları cuma günkü kontrolden sonra belli olacak. Ordu'dan 3 puanla lider dönmek istiyoruz" dedi.

Serik Belediyespor yarın yapacağı antrenmanın ardından cuma günü maçın oynanacağı Ordu'ya hareket edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.