Lider Serik puansız döndü

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor, deplasmanda oynadığı Yomraspor erteleme maçını 1-0 kaybetti.

19 Mart 2020 Perşembe 11:05
Lider Serik puansız döndü

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)-

Ligin 28. haftasında Yomraspor ile Serik Belediyespor, Trabzon Yomra Stadı'ndan karşı karşıya geldi. Erteleme maçı olması nedeniyle maça 15. dakikadan itibaren başlandı. İlk yarıda gol olmadı. Maçın 68. dakikasında gelişen Yomraspor atağında Serik Belediyespor defansından Abdurrahman Ayhanoğlu'nun ters bir hareketle kendi kalesine attığı golle Yomraspor 1-0 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca Yomraspor 1-0 galip geldi. Serik Belediyespor'da Doğancan kart cezalısı olduğu için Atakan ise Düzce maçında sakatlandığı için kadroda yer almadı.

Serik Belediyespor bu maç sonucunda 55 puanla liderliğini sürdürürken, ligin sonlarına doğru eline geçirdiği fırsatı kullanamadı ve en yakın rakibine 6 puan fark atma fırsatını tepti.

Serik Belediyespor pazar günü Urfa'da Karaköprü Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.