Kumluca'da dostluk turnuvası

KUMLUCA'da bu yıl 18'inci gerçekleştirilecek Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamında yapılacak halı saha futbol turnuvası için kura çekimi yapıldı.

27 Ocak 2017 Cuma 11:13
Kumluca'da dostluk turnuvası
Kumluca Spor Salonu'ndaki kura çekimine Kaymakam Polat Kara, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erol Koca, Kumluca Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hakan Çataltepe ve takımlarının temsilcileri katıldı.
Kura çekimi öncesi turnuva hakkında takım temsilcilerine bilgi veren Kumluca Gençlik Hizmetleri ve ilçe Müdürü Erol Koca, bu yıl 18'incisi yapılacak turnuvaya 25 takımın katıldığını, maçların dört grupta lig usulüne göre yapılacağını söyledi.
Kaymakam Polat Kara da turnuvanın kardeşlik, dostluk ve centilmenlik yarışı olduğunu belirterek, dostça bir turnuva süreci yaşanmasını temenni etti. Konuşmanın ardından turnuvaya katılan takım temsilcileri tarafından kura çekimi yapıldı. 

Son Güncelleme: 27.01.2017 11:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.