Kumluca'da masa tenisi turnuvası

​​​​​​​ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Geleneksel 20 Yaş Üstü Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.

01 Kasım 2017 Çarşamba 09:47
Kumluca'da masa tenisi turnuvası

Sınav Koleji Geleneksel 20 Yaş Üstü Masa Tenisi Turnuvası'na 50 sporcu katıldı. Oyunların ardından turnuvanın birincisi Mustafa Arslan 1500 TL, ikinci Oğuz Akıncılar 1000 TL, üçüncü olan Kader Dönmez ise 500 TL para ödülü kazandı. Turnuvanın sonunda başarılı olan sporculara ödülleri protokol tarafından verildi. Ayrıca turnuva sonunda müsabakaları yöneten hakemlere de hediye verildi. Turnuvanın sponsoru Bars Fide'nin sahibi Aydın Bars'a, Kumluca Sınav Koleji Kurucu Müdürü İsmail Savran tarafından plaket takdim edildi.

Başarılı bir turnuva düzenlendiğini söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, "Turnuva her yıl olduğu gibi bu yıl da başarılı şekilde icra edildi. İlçe sporuna katkı sağlayan okul yönetimine teşekkür ediyorum. İlçe sporuna katkı sağlayan herkesin yanında olacağız" dedi.

Sınav Koleji Kurucusu Osman Aydın da "Bu sene üçüncüsünü düzenlediğimiz masa tenisi turnuvasına katılımın yoğun olması bizleri memnun etti. Geçen seneye göre 3 kat daha fazla sporcu turnuvamıza katıldı. Geleneksel hale getirdiğimiz bu turnuvayı bölgesel olmaktan çıkararak, ulusal hale getirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.