Kudryashov Antalyaspor'da

ANTALYASPOR, defansın solunda görev yapan Rus futbolcu Fedor Kudryashov (33) ile 1.5 yıllığına sözleşme imzaladı.

07 Ocak 2020 Salı 09:09
Kudryashov Antalyaspor'da

Süper Lig'in ilk devresinde kötü günler geçiren Antalyaspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Teknik direktör Tamer Tuna ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan kırmızı beyazlı ekip, defansın solunda görev yapan Rus futbolcu Fedor Kudryashov ile 1.5 yıllığına sözleşme imzaladı.  Kulübün internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Antalyaspor'umuz, 35 kez Rus milli takım formasını da giyen Fedor Kudryashov ile 1.5 yıllık sözleşme imzalamıştır. Fedor Kudryashov'a hoş geldin der, başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi. 

Açıklamada, Kudryashov'ın sözleşme imzalarken ve Antalyaspor tişörtü giydiği fotoğraflarına da yer verildi. Fedor Kudryashov, geçen sezonun ikinci yarısı Medipol Başakşehir formasıyla Süper Lig'de 8 maçta 720 dakika oyunda kaldı ve 1 gol attı. Fedor Kudryashov, Süper Lig'deki tek golünü de Medipol Başakşehir formasıyla 18 Şubat 2019'daki ilk resmi maçında Antalyaspor'a attı.

Anahtar Kelimeler:
AntalyasporFedor Kudryashov
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.