Küçük raketlerden uluslararası başarı

ANTALYA'da yapılan Uluslararası 10 yaş Tenis Turnuvası'nda Nurgül Köktürk Tenis Akademisi (NKTA) sporcularından 9 yaşındaki Boran Oktay ve Can Yüksel, çift erkeklerde şampiyon oldu.

30 Nisan 2016 Cumartesi 12:04
Küçük raketlerden uluslararası başarı
Antalya Kaya Belek kortları, geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası 10 yaş Tenis Turnuvası'na ev sahipliği yaptı. Bu yıl turnuva, 7 ülkeden sporcuların katılımıyla gerçekleşti. Turnuvaya Lübnan, Mısır, Litvanya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Gürcistan, Moldovya ve Türkiye'den toplam 150 sporcu katıldı. 8- 9 ve 10 yaşlarındaki 150 sporcu kupa ve madalya kazanmak için mücadele etti.



Turnuvada Nurgül Köktürk Tenis Akademisi (NKTA) sporcuları da mücadele etti. NKTA sporcularından 9 yaşındaki Boran Oktay ve Can Yüksel, çift erkeklerde güçlü rakiplerini eleyerek, şampiyonluğu kazandı.



Çiftlerde şampiyon olan sporcular tekler kategorisinde de ikincilik kupasını Antalya'ya kazandırdı. NKTA Başantrenörü Nurgül Köktürk Karakaya, "Sporcularımız çeşitli yaş gruplarında başarılar elde ediyor. Bu başarılar kararlılığın tecrübenin ve disiplinin eseri. Yetenekle tecrübe birleştiğinde başarıların gelmesi de sürpriz olmuyor. Teknik ekibimi, sporcularımı ve ailelerini kutluyorum" dedi.

Son Güncelleme: 30.04.2016 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.