Korkuteli'nde lig hazırlığı

 KORKUTELİ Belediyespor, pazar günü Kunduspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

16 Kasım 2017 Perşembe 13:01
Korkuteli'nde lig hazırlığı

Korkuteli Belediyespor, pazar günü Antalya Kunduspor'la oynayacağını maçın hazırlıklarını antrenör Bayram Kutlu yönetiminde 100. Yıl Atatürk Stadyumu'nda yaptığı antrenmanla devam etti. Isınma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenmanda ikişerli gruplara ayrılan futbolcular, çıkış ve sürat çalışması yaptı. Antrenmanın ana bölümünde takım halinde top kapma ve pas çalışması yapan Korkuteli Belediyespor, son bölümünde dar alanda oynadığı oyun ile antrenmanı tamamladı.

Korkuteli Belediyespor antrenörü Bayram Kutlu, Kunduspor maçını kazanıp seri galibiyetler almak istediklerini belirtti. Kutlu, “Bir haftalık aradan sonra ikinci devre maçları hafta sonu başlıyor. Takım olarak oynadığımız bütün maçların önemini biliyoruz. Bu hafta deplasmandan 3 puan ile dönmek istiyoruz. Sahada sonuna kadar mücadele eden ve savaşan bir Belediyespor olacak" dedi.

Karşılaşma, 19 Kasım pazar günü Zeytinköy Stadyumu'nda saat 14.30 oynanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.