Korkuteli Belediyespor'da istifalar

 ANTALYA Süper Amatör 1'inci Grup'ta mücadele eden Korkuteli Belediyespor'da yönetim kurulu üyeleri Ali Tingi ile Mesut Kurtoğlu ve yönetim kurulu yedek üyesi Eyüp Ünal istifa etti. Her şeye rağmen futbol takımı antrenmanlarını sürdürürken, antrenör Bayram Kutlu, "Biz yakışanı yapıp antrenmanlara çıkacağız. Umarız bir an önce çözülür" dedi.

23 Kasım 2017 Perşembe 09:33
Korkuteli Belediyespor'da istifalar

Korkuteli Belediyespor'da yönetim kurulu üyesi Süleyman Türkyılmaz'ın istifasının ardından Ali Tingi ve Mesut Kurtoğlu ile yönetim kurulu yedek listesinde yer alan Eyüp Ünal da istifa etti.

Ali Tingi, "Korkuteli Belediyespor kulübünden çalışmalarımın yoğunluğundan dolayı istifa etmiş bulunmaktayım. Bugüne kadar desteklerini bizlerden esirgemeyen bütün ilçe halkından Allah razı olsun. Her zaman ve her yerde yine maddi manevi Korkuteli Belediyespor'umuzun arkasındayım" dedi.


Mesut Kurtoğlu, "Korkuteli Belediyespor kulübünden istifa etmiş bulunmaktayım. Her şeyin hayırlısı, ilçemizin takımına desteğimiz her zaman imkanlarımız el verdiği müddetçe devam edecektir. Herkese çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Eyüp Ünal da "Bugün itibariyle yöneticiliğini yaptığım Korkuteli Belediyespor kulübünden istifa ettim. İlçemizin takımına desteğimiz her zaman imkanlarımız el verdiği müddetçe devam edecek" açıklamasında bulundu.

TAKIM ANTRENMANLARINI SÜRDÜRDÜ

Yönetim kurulundaki istifalarla sarsılan Korkuteli Belediyespor'da futbol takımı ise her şeye rağmen antrenmanlarını sürdürdü. Antrenör Bayram Kutlu, "Sahaya çıkıp her zamanki gibi antrenmanımızı yapacağız. Bize düşen bu. Şu an çok açık hedefi liderlik, şampiyonluk olan bir takımın yönetiminde bu tarz belirgin sıkıntıların olması ve çözüme kavuşturulmaması sahaya ve bizlere yansıyor. Biz de en kısa sürede çözülmesini umut ediyoruz. Hafta sonu bizim için çok önemli maç var ve dışarıda oynayacağız. Umarım o zamana kadar çözülür, play-off'larda takıma takviye yapıp daha güçlü bir takımla yola devam edeceksek, hedef şampiyonluksa sorunların bir an önce çözülmesi lazım. Biz yakışanı yapıp antrenmanlara çıkacağız. Umarız bir an önce çözülür" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.