Konsantre meselesi

Akhisar ve Turgutlu maçlarında penaltı kaçıran Tita ile Kayseri karşısında topu kaleciye teslim eden Lamine Diarra, “Çok kritik bir an" yorumunu yaptı.

06 Kasım 2013 Çarşamba 13:51
Konsantre meselesi
Medical Park Antalyaspor'un penaltılardan yana yüzü gülmüyor. Kırmızı beyazlı takımda penaltıları gole çeviremeyen 2 usta oyuncu Tita ve Lamine Diarra, atış sırasında yaşanan psikolojik ortamı yorumladı. Tita ve Diarra “Çok kritik bir an" olarak değerlendirdiği penaltı atışının, tribünden göründüğü gibi kolay olmadığına dikkat çekti.

Dünyada birçok yıldız oyuncunun bile penaltı kaçırdığına dikkat çeken Tita, duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Tabi ki üzülüyorsunuz. Ama bu iş konsantre meselesi. Maçın o anki atmosferi, gidişatı ve çeşitli faktörler, penaltı kaçırmanın başlıca nedenleri arasında. Bu penaltı sendromunun sona ereceğine inanıyorum. Hem ben hem de takım arkadaşım bu talihsizliği yeneceğiz." 

Son Güncelleme: 06.11.2013 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.