'Kızıl Fırtına' sözünü tuttu

MURATPAŞA Belediyespor sporcusu, ringlerin 'Kızıl Fırtınası' olarak anılan Hasan Mert Kızıl, Slovenya Maribor'da düzenlenen WAKO Büyükler Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda Avrupa 2'ncisi oldu.

12 Aralık 2018 Çarşamba 15:54
'Kızıl Fırtına' sözünü tuttu

Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda Avrupa 2'nci olan Hasan Mert Kızıl, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı randevusuz görüşme saatinde ziyaret etti. Belediye fuayesindeki Turunç Masa'da 2 saate yakın ilçe sakinlerinin şikayetlerini dinleyen ve sorunlara çözüm sunan Başkan Uysal, WAKO Büyükler Avrupa Kick Boks Şampiyonası'ndan Avrupa 2'ncisi olan Muratpaşa Belediyespor sporcusu Hasan Mert Kızıl'la da görüştü.

Ringlerin 'Kızıl Fırtınası' olarak adlandırılan Hasan Mert Kızıl, şampiyona öncesi verdiği sözü tuttuğunu ve madalyayla döndüğünü söyledi. Kızıl, verdiği destekten dolayı Başkan Uysal'a teşekkür etti. Başkan Uysal, genç sporcunun başarılarıyla gururlandıklarını belirterek, gelecek turnuvalar için başarı dileğinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.