Kınıkspor zirvenin ortağı oldu

ANTALYA Süper Amatör 1'inci Grup'ta Kınıkspor, Ormanspor'u 4-1 yendi. Puanını 24'e çıkaran Kınıkspor, aynı puana sahip Korkuteli Belediyespor'un ardından averajla ikinci sırada yer aldı.

27 Kasım 2017 Pazartesi 10:29
Kınıkspor zirvenin ortağı oldu

Kınıkspor ile Ormanspor arasında Kınık Stadı'nda oynanması gereken maç, iki takım oyuncularının açık öğretim sınavları nedeniyle Antalya Mustafa Çetinkaya Stadı'nda oynandı. Maçı Arif Dilmeç, Uğur Çakmak, Mustafa Güçer hakem üçlüsü yönetti. Maç, Kınıkspor'un vuruşu ile başladı. İlk dakikalarda Kınıkspor baskılı oynadı. 22'nci dakikada Kınıksporlu İskender'in nefis röveşatasını, Ormanspor kelecisi Önder aynı güzellikte çıkardı. 24'üncü dakikada Kınıkspor'dan Ersin sert şutla takımını 1-0 öne geçiren golü attı. 30'uncu dakikada Kınıkspor'dan İskender durumu 2-0 yapan golü kaydetti. 34'üncü dakikada Kınıkspor'dan Devrim topa sert vurarak durumu 3-0'a getirdi. Maçın ilk yarısı 3-0 Kınıkspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Ormanspor oldu. Maçın 61'nici dakikasında Ormanspor'dan Yasin durumu 3-1 yapan golü attı. Golden sonra Ormanspor Ali ve Hasan'la iki net gol pozisyonundan yararlanamadı. Maçın 68'inci dakikasında Kınıkspor'dan İskender, takımının dördüncü, kendisinin ikinci golünü atarak durumu 4-1 yaptı. Maçta başka gol olmayınca Kınıkspor sahadan 4-1 galip ayrıldı.

Bu sonuçla Kınıkspor puanını 24'e çıkardı ve zirvenin ortağı oldu. Ormanspor ise 8 puanda kaldı. Maçta Kınıkspor'dan Mesut ve İskender, Ormanspor'dan Celal ve Talip sarı kart gördü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.