Kınıkspor ikinci yarının yenilmezi

ANTALYA Süper Amatör 1'inci Grup'ta Kınıkspor, deplasmanda Antalya Sanayispor'u 2-0 yendi.

09 Ocak 2017 Pazartesi 11:01
Kınıkspor ikinci yarının yenilmezi
Zeytinköy 2 nolu Saha'da oynanan maçı Ali Can Soydal, Uğur Çakmak, Suraz Gülgen hakem üçlüsü yönetti. Maç, Kınıkspor'un vuruşu ile başladı. Maç başlarken her iki takımda 13'er puanla, 9 takımlı grupta 6 ve 7'nci sırada yer alıyordu. Her iki takım için de 6 puan değerindeki maç temkinli başladı. Kınıkspor 25 ve 32'nci dakikalarda Veli, 37'nci dakikada Soner'in ayağından yakaladığı fırsatlardan yararlanamadı. İlk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Kınıkspor oldu. 58'inci dakikada Kınıkspor'dan Veli attığı sert şutla takımını öne geçirdi: 0-1. 69'uncu dakikada Samet durumu 2-0 yapan golü attı. Antalya Sanayispor'un çabaları sonucu değiştirmedi. Maç 2-0 Kınıkspor'un galibiyetiyle sona erdi. Kınıkspor aldığı bu galibiyetle puanını 16'ya çıkardı. Antalya Sanayispor ise 13 puanda kaldı.

İlk yarıda oynadığı 8 maçta galibiyet alamayan, sadece 2 beraberlik alarak 2 puanla son sırada yer alan Kınıkspor, ikinci yarıda oynadığı 6 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik alarak ikinci yarının namağlup takımı oldu. Topladığı 14 puanla, ilk kez düşme hattının üstüne çıktı.

Kınıkspor antrenörü Hakan Alkaya, "Kınıkspor olarak ikinci yarıda bir mucizeyi gerçekleştiriyoruz. İkinci yarıda oynadığımız 6 maçın 5'ini deplasmanda oynadık. Gelecek hafta kendi sahamızda oynayacağımız Finike Belediyespor maçını kazanarak ligde kalmayı garantileyeceğiz. Bu mucize futbolcularımızın, taraftarın ve yeni yönetimin eseri" dedi. 

Son Güncelleme: 09.01.2017 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.