Kepezspor evinde 3-0 galip

BÖLGESEL Amatör Lig (BAL) 14'üncü haftada sahasında Sarayönü Belediyesi'ni konuk eden Kepez Belediyespor, sahadan 3-0 galip ayrıldı.

23 Ocak 2017 Pazartesi 13:46
Kepezspor evinde 3-0 galip
3'üncü sırada bulunan ve zirve yarışını sürdüren Kepez Belediyespor, ligin iyi ekiplerinden Sarayönü Belediyesi'ni konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısı iki takım açısından dengeli geçti. İkinci yarının başlamasıyla beraber sahada Kepezspor fırtınası esti. Ceza sahası içerisinde Akın Aktaş'ın şık vuruşu ile meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Kepez Belediyespor'da direkten dönen topu Erdinç kafayla tamamladı ve skor 2-0'a geldi. Rakibini sahasına hapseden Kepez Belediyespor'da ceza sahası içerisinde Erdinç'in düzgün vuruşu ağlarla buluştu ve Erdinç takımının 3, kendisinin 2'nci golünü kaydetti. Karşılaşmanın son düdüğüyle beraber Kepez Belediyesporlu oyuncular büyük sevinç yaşadı. Kepezli futbol severler takımlarını tribüne çağırarak alkışladı. 

Son Güncelleme: 23.01.2017 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.