Kepez'in güreşçisi Eda'dan büyük başarı

KEPEZ Belediyespor'un milli güreşçisi Eda Tekin, Romanya'nın Bükreş kentinde yapılan Stefan Rusu Fw Güreş Turnuvası'nda yıldız bayanlar 53 kiloda 3'üncü oldu.

29 Nisan 2016 Cuma 12:20
Kepez'in güreşçisi Eda'dan büyük başarı
Tekin, mayıs ayında yapılacak dünya şampiyonasına katılacak.



Ata sporu güreşe ilgi duyduktan 2 yıl sonra katıldığı şampiyonalarda dereceler alan Kepez Belediyespor'un bayan güreşçileri Hatice Ece Tekin ve Eda Tekin kardeşler, yeni başarılara imza atıyor. Yıldız Bayanlar kategorisinde geçtiğimiz yıl Türkiye Şampiyonu olan Hatice Ece Tekin'in kardeşi Eda Tekin, Romanya'nın Bükreş kentinde yapılan Stefan Rusu Fw Güreş Turnuvası'nda yıldız bayanlar 53 kiloda 3'üncü oldu. Güreş sporuna ablasının yolunda ilerleyen Kepez Belediyespor'lu Eda Tekin, mayısta düzenlenecek Dünya Şampiyonası'nda yıldız bayanlarda hem ülkemizi hem de Kepez'i temsil edecek.







Son Güncelleme: 29.04.2016 12:29
Anahtar Kelimeler:
Antalya Kepez Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.