Kepez'in dev spor okulu

KEPEZ Belediyespor Kış Spor Okulları, gençlere sporu sevdiriyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün talimatı ile kurulan spor okulları ivme kazanıyor.

02 Aralık 2016 Cuma 11:58
Kepez'in dev spor okulu
Kepez Belediyespor Kış Okulları'nda 1253 sporcu eğitim alıyor. Yaz döneminin bitmesiyle beraber Kış Spor Okullarına start veren Kepez Belediyespor böylelikle yılın 12 ayı boyunca Kepez'de aralıksız spor olanağı sunuyor. Futbol, basketbol, güreş, tekvando, voleybol, yüzme, su topu ve tenis olmak üzere 8 branşta eğitim veren Kış Spor Okulları ile Kepezli gençlerin sporu sevmeleri ve profesyonel spor eğitimi almaları sağlanıyor.



Katılımcılarına evden servis imkanı sağlayan Kış Spor Okullarında, modern açık ve kapalı tesislerde spor yapma imkanı bulan çocuklar böylelikle dış etkenlere karşıda korunmuş oluyor. 'Haydi çocuklar spora' sloganı ile yola çıkan Kepez Belediyespor Kış Spor Okulları, sağlıklı ve spor ahlakı almış nesiller yetiştirmeyi hedefliyor. Çocukların öncelikli eğitimlerinin yanı sıra sosyalleşmeleri için olanak sağlayan spor okulları, aynı zamanda sağlıklı yaşamın anahtarını çocukların eline veriyor. 

Son Güncelleme: 02.12.2016 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.