Kepez'den milli vefa

KEPEZ Belediyesi tarafından Türk Milli Futbol Takımı'nın 1923'te giydiği ilk forma, anı ve hediye olarak yeniden tasarlandı. Başkan Hakan Tütüncü, ilk olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e hediye etti.

02 Şubat 2017 Perşembe 14:00
Kepez'den milli vefa
Kepez Belediyesi, Türk Milli Futbol Takımı'nın önemli bir anısını ilçede yaşatıyor. Türk Milli Futbol Takımı'nın 1923'te giydiği ilk forma, anı ve hediye olarak aslına uygun olarak yeniden hazırlandı. Başkan Hakan Tütüncü, hazırlanan ilk formayı da Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e hediye etti. Milli forma hediyesi karşısında duygulanan Türel de Tütüncü'ye teşekkür etti.
Türk Milli Takımı'nın 1923'de kullandığı ilk milli formaları, anı-hediye şekline getirdiklerini belirten Tütüncü, "Amacımız, milli hafızaya katkı sağlamak" dedi. Başkan Tütüncü, milli formayı öncelikle çocuklara hediye ederek, onlarda milli takıma karşı bir aidiyet duygusu, sevgi bağı oluşturmayı amaçladıklarını söyledi. 

Son Güncelleme: 02.02.2017 14:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.