Kepez spor okullarına ilgi

KEPEZ Belediyesi Yaz Spor Okulları, tanıtım faaliyetleri kapsamında Altınova Mahallesi'nde yeni açılan alışveriş merkezinde stant açtı.

11 Haziran 2018 Pazartesi 15:23
Kepez spor okullarına ilgi

Kepez Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği ücretsiz yaz spor okullarına kayıtlar devam ediyor. Kepez Belediyesi, yaz spor okullarını tanıtmak ve duyurusunu yapmak için Altınova Mahallesi'nde yeni açılan bir alışveriş merkezinde stant açtı. Kepez Yaz Spor Okulları tanıtım standı, bilgi almak isteyen vatandaşların akınına uğradı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de tanıtım standını ziyaret etti. Başkan Tütüncü ile görüşme imkanı bulan vatandaşlar yaz spor okulları hakkında doğrudan bilgi aldı. Başkan Tütüncü, alışveriş merkezinde bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet ederek, isteyenlerle de fotoğraf çektirdi. Başkan Hakan Tütüncü'ye, Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu de eşlik etti.

BİNLERCE ÇOCUK SPOR YAPACAK

Tanıtım standına gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını belirten Ahmet Ünlüoğlu, “Başkanımızın destekleri ile vatandaşlarımızın ayağına hizmet götürmeye devam edeceğiz. Bu yıl spor okulu tanıtımlarımızı iyi yaptığımızı düşünüyorum. Antalya'nın her yerinde tanıtım materyallerimizi görmeniz mümkün. Vatandaşlarımızın bilgiye daha rahat ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla, alışveriş merkezlerinde tanıtım stantları açtık. 3 yıldır sürdürdüğümüz tanıtım stantlarımız aracılığı ile artık sadece Kepez'den değil, merkez ilçelerdeki hemşehrilerimiz de spor okullarımızdan faydalanıyor" dedi.

2 Temmuz tarihi itibariyle başlayacak yaz spor okullarında binlerce çocuk hem spora, hem de eğlenceye doyacak.



KEPEZ BELEDIYESI YAZ SPOR OKULLARI, TANITIM FAALIYETLERI KAPSAMINDA ALTINOVA MAHALLESI'NDE YENI ACILAN ALISVERIS MERKEZINDE STANT ACTI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

Son Güncelleme: 11.06.2018 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.