Kepez Belediyesi Spor Okulları açıldı

KEPEZ Belediyesi'nin, 9 branşta kurs verecek spor okullarının kış sezonu, törenle başladı.

26 Eylül 2016 Pazartesi 12:17
Kepez Belediyesi Spor Okulları açıldı
Kepez Belediyesi Spor Okulları sezon açılış törenine, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Başkan Yardımcıları Mustafa Özsoy, Fatih Özaslan, belediye meclis üyeleri, Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, Ak Parti Kepez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, muhtarlar, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, törende yaptığı konuşmada Kepez'de 12 ay kesintisiz spor yapma imkânı olduğunu vurguladı. Yaz spor okullarının yaz boyunca hizmet verdiğini kaydeden Başkan Tütüncü, "Yaz dönemini kapattık. Hemen ardından kış sezonunu açılışını gerçekleştiriyoruz. Evet, bazıları kapanış törenleri yaparken bizler 12 ay boyunca kesintisiz spor yaptıran bir ilçe olma yolunda ilerliyoruz" dedi.

Kursların 9 branşta açıldığına değinen Başkan Tütüncü, "Bu eğitim öğretim döneminde de futbol, basketbol ve voleybolda yetenek taramalarımız devam edecek. Burada yetenekli öğrencilerimizi tespit edip onlara özel eğitim imkânları sunacağız. Biz spor ilçesi olma yolunda azimle ilerlerken, başarılarda bizimle birlikte olacak" dedi.

'ETÜT MERKEZLERİMİZLE ÇOCUKLARIMIZIN YANINDAYIZ'
Okulların açılması ile birlikte yeni eğitim öğretim yılının başladığını ifade eden Başkan Tütüncü, "Çocuklarımızın başarıları içinde ayrıca çalışıyoruz. Gerek etüt merkezlerimizde, gerek ücretsiz üniversite hazırlık kurslarımızda gençlerimiz ve çocuklarımızın hep yanında olduk, yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Açılış töreninin ardından düzenlenen çekilişle 10 bisiklet, 10 futbol, 10 basketbol ve 10 voleybol topu ile 15 eşofman takımı, 15 ayakkabı ve 15 tişört öğrencilere verildi. 

Son Güncelleme: 26.09.2016 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.