Kepez BAL'a galibiyetle başladı

BÖLGESEL Amatör Lig (BAL) 7'nci grupta mücadele eden Kepez Belediyespor, sahasında Bucak Belediye Oğuzhanspor'u 3-0 mağlup etti.

26 Eylül 2016 Pazartesi 14:41
Kepez BAL'a galibiyetle başladı
Hasan Doğan Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, Kepez Belediyesi Başkan Vekili Serhat Demir, meclis üyeleri, davetliler ve çok sayıda taraftar izledi. Karşılaşmanın ilk golünü, 4'üncü dakikada ev sahibi ekibin sol açık oyuncusu Ahmet Keleş, attı. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

57'nci dakikada Ahmet Keleş'in kullandığı köşe vuruşunda ikinci yarıda oyuna giren Erdinç Kızıl, kafayla topu ağlara gönderdi. 90'ıncı dakikada bir kez daha fileleri havalandıran Ahmet Keleş, skoru belirledi. Karşılaşma, Kepez Belediyespor'un 3-0'lık galibiyetiyle sona erdi. Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Ünlüoğlu, “Sezonunun ilk karşılaşmasını Bucak Belediye Oğuzhanspor ile oynadık. Güzel bir maç oldu. Teknik ekibime ve oyuncularımı tebrik ediyor. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Son Güncelleme: 26.09.2016 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.