Kepez Antalyalıları doğa ile buluşturuyor

KEPEZ Belediyesi tarafından '7'den 70'e herkese spor' sloganıyla Alacasu ve Tekirova bölgesindeki doğa yürüyüşüne 100 kişi katıldı

14 Nisan 2015 Salı 12:32
Kepez Antalyalıları doğa ile buluşturuyor
Kepez Belediyesi'nin '7'den 70'e herkese spor' sloganıyla gerçekleştirdiği doğa yürüyüşünde, Alacasu Koyu ile Tekirova arasındaki Likya Yolu'nda 9 kilometrelik parkur yüründü. Aralarında çocukların da olduğu yaklaşık 100 doğaseverin katıldığı yürüyüş, doğa rehberi ve milli dağcı Ömer Faruk Gülşen liderliğinde yapıldı. Antalya, Kaş yolunda başlayan etkinlikte doğaseverler, 700 metrelik yürüyüşten sonra Alacasu Koyu'na geldi. Buradan orman içerisindeki Likya Yolu'na geçen katılımcılar, sırasıyla Phaselis Antik Kenti, Phaselis Koyu ve Tekirova'daki Ekopark'a ulaştı. Etkinliğe katılanlar, Tahtalı Dağı ile turkuaz rengi Akdeniz manzarasında, orman içerisindeki patikada yürüyerek şehir stresinden uzak, keyifli vakit geçirdi. Belediye tarafından 25 Nisan'da Karabalçık, Tavşan Beleni arasındaki parkurda bu ayın ikinci doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirilecek. 

Son Güncelleme: 14.04.2015 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.