Kemerspor 2003'te Gürkan Ferhatoğlu dönemi

KEMERSPOR 2003'te teknik heyetten Ali Çakır, Seyit Dinçdemir ve Ceyhun Elçiler ile yollar ayrılırken, Gürkan Ferhatoğlu ile anlaşıldı.

06 Ekim 2016 Perşembe 17:43
Kemerspor 2003'te Gürkan Ferhatoğlu dönemi
Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden Kemerspor 2003 teknik heyet değişikliğine gitti. Yönetim kurulu toplantısında alınan kararla mevcut teknik heyetle yollar ayrılırken, daha önce de Kemerspor'da görev yapan Gürkan Ferhatoğlu ile anlaşıldı.

Kemerspor 2003 Başkanı İsmail Selami Minta, "Yeni teknik heyetimiz Kemerspor'umuza hayırlı olsun. Umarım bu kadromuz ile istediğimiz sonuçları elde ederiz. Kemerspor yönetimi olarak çalıştığımız teknik heyetlerle en büyük sıkıntımız futbolcular ile ilgili yaşanan sıkıntılar oldu. Bize bunu aşabilecek bir teknik heyetle anlaştığımızı düşünüyoruz" dedi.

Başkan Yardımcısı Durmuş Can, "Yönetim olarak Kemersporumuz için iyi olan neyse bunu yapmaya çalışıyoruz. Son dönemdeki istikrarsızlık nedeniyle eski teknik heyetimizle yollarımızı ayırdık. Kendilerine Kemerspor'umuza kattıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni teknik heyetimize de başarılar diliyorum" diye konuştu.

Gürkan Fethatoğlu da "Agresif ve hırslı bir takım kurmak istiyorum. Hedefim Süper Lig'de takım çalıştırmak ama öncelikli olarak burada başarıyı yakalamayı istiyorum. Yönetici kadromuz işini ciddiye alıyor ve ben bu yönetimle Kemerspor 2003'ün iyi yerlere geleceğine inanıyorum" dedi. 

Son Güncelleme: 06.10.2016 17:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.