Kaynaşma super

Eskilerle yeniler büyük uyum içinde hayatı paylaşıyor, birbiriyle sakalaşıyor, birlikte dinleniyor, birlikte TV seyrediyor. Aybaba, “Saha dışındaki bu görüntü sahaya da yansıyacak. Kaynaşma süper" ifadesini kullandı.

30 Temmuz 2013 Salı 12:18
Kaynaşma super
MEDİCAL Park Antalyaspor, başarı için gerekli olan en önemli uyum faktörünü Slovenya'da yakaladı. Mevcut kadrodaki yerli ve yabancı oyuncular ile yeni transfer edilen Milan Baros, Saso Fernezi ve Anton Ferdinand arasında sıkı dostluklar kuruldu. Lamine Diarra, Promise Isaac, İsmail Aissati, Tita, Pedro gibi oyuncular, takıma yeni katılan Baros, Fernozzi ve Ferdinand ile kampta iyi anlaşıyor, birlikte oturup, birlikte tv izliyor. Ekip, kahvaltıda, öğle ve akşam yemeklerinde masada yan yana oturuyor.

PAYLAŞIM VE DAYANIŞMA
Antalyaspor kampında kısa sürede yakalanan bu kaynaşmadan en çok teknik direktör Samet Aybaba memnun. Deneyimli hoca, bir takımın başarıya ulaşmasındaki en önemli faktörün saha içi ve dışındaki diyalog olduğunu belirterek şöyle dedi: “Saha içindeki yardımlaşma, paylaşım ve dayanışma ne kadar önemli ise aynı davranışın saha dışında da olması gerekir. Eskilerle yenilerin bu denli birlikteliğini süper kaynaşma olarak yorumluyorum."
 

Son Güncelleme: 30.07.2013 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.