Kaplan'dan Gencer'e samimi öneri

Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONYSİAD) Başkanı İlhami Kaplan, Antalya ilçelerinde profesyonel liglerde mücadele eden kulüpler ile Antalyaspor'un dirsek temasında bulunması gerektiğini söyledi.

04 Eylül 2013 Çarşamba 13:02
Kaplan'dan Gencer'e samimi öneri
Kulüp Başkanı Gültekin Gencer'in işadamı kimliğinin yanı sıra, geçmişe dayalı spor yöneticiliği kimliğinin de bulunduğuna dikkati çeken İlhami Kaplan, “Doğuda Tekirova, batıda Manavgat Evrenseki Üçüncü Lig'de. Yine doğuda ikinci ligde bulunan bir Alanyaspor var. Antalyaspor'un bu kulüplerle çok yakın ilişkiler kurması gerekiyor" dedi.

KULÜPLERİN BAŞARISINDA ROL OYNAYIN
Bu kulüplerin altyapısına kendi antrenörlerini görevlendirmeleri halinde geleceğe yatırım yapmış olacaklarının da altını çizen İlhami Kaplan, “Böylece, hem o kulübün başarısına katkı konunmuş olur, hem de kendi sisteminizi o kulübe oturtmuş olursunuz. Böylece oradan alınacak iyi bir oyuncu Antalyaspor'da uyum sorunu yaşamaz. Hem bakarsınız çok iyi bir transferle önemli bir açığınızı da kapatmış olursunuz. Ayrıca, transfere ayıracağınız milyon dolarlar cebinizde kalır. Tabi buna paralel olarak sizin altyapınızda veya A Takım'da kadroya giremeyen oyuncularınızı onlara verip başarıda siz de rol oynayabilirsiniz" diye konuştu. Başkan Gencer ise yeni bir yönetim olduklarını ve düşünceleri değerlendirebileceklerini ifade etti. 

Son Güncelleme: 04.09.2013 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.