Kadınlara özel spor salonu

YURT genelinde 40'ı aşkın şubesi bulunan ve sadece kadınların yararlandığı Portakal Spor, Antalya Altındağ Mahallesi Teomanpaşa Caddesi üzerinde hizmete girdi.

04 Aralık 2017 Pazartesi 11:06
Kadınlara özel spor salonu

Açılışta davetlilere bilgi veren işletme sahibi diyetisyen Sevim Çetiner, salonun yalnızca spor merkezi olmadığını, kadınlar için yaşam merkezi olduğu söyledi. Antrenörler Vahide Yumak ve Tuba Gören ile güzel bir üçlü olduklarını söyleyen Çetiner, "Salonumuz eğlencelidir. Egzersiz monotonlaşmaz. Adeta oyun oynar gibi keyif verir. Hidrolik fitness dediğimiz 30 dakikalık istasyon çalışması yöntemiyle vücudu şaşırtarak yağ yakımında oldukça etkili sonuçlar alınıyor. Vakit problemi yaşayan hanımlar için oldukça pratik bir çözüm. Spor salonunda saatlerinizi geçirmek zorunda kalmazsınız" dedi.

Kişiye özel program uyguladıklarını aktaran Çetiner, "Üyelerin yaşına, kilosuna, hastalık geçmişine göre özel egzersiz programları uygulanır. Uzman antrenörler eşliğinde egzersiz yaptırılır. Kullanılan hidrolik fitness aletlerinin, iskelet ve kas sisteminde problem yaşayan kişiler için tedavi edici özelliği vardır. Boyun-bel fıtığı, eklem rahatsızlıkları gibi sorunları giderdiği gibi kemik erimesi, depresyon, kolesterol, tansiyon, şeker, tiroit, uyku ve bağırsak problemlerinde de kısa sürede olumlu sonuçlar alınmasını sağlar" dedi.

SADECE KADINLAR ÜYE OLABİLİYOR

Portakal Spor salonuna sadece kadınların üye olabileceğini söyleyen Çetiner, "15-75 yaş arasında spor yapmaya engel durumu olmayan tüm kadınlar için uygun. Yeni arkadaşlıkların kurulduğu, üyelerle beraber çeşitli sosyal aktivitelerin, sağlıklı yaşam seminerlerinin organize edildiği kadın kulübü olma özelliği vardır. Ayrıca Portakal Spor şubelerinde, çocuk ve hamile cimnastiği, pilates, dans dersleri gibi farklı hizmetler de verilmektedir. İsteyen gelip ücretsiz deneme seanslarına katılabilir. Kısaca, düzenli egzersiz yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.